tisdag 12 februari 2008

Tårta till alla gulliga människor som lämnar så snälla kommentarer på min blogg!!!


Blir lika glad varje gång jag ser att någon har skrivit något på min blogg, När jag började blogga var det mest för att jag var mamma ledig och hade så mycket tid!! Tänkte att min kompis Cillan och min mormor kanske skulle kunna titta på vad jag sysslade med här hemma. Trodde faktiskt aldrig att det skulle bli så många andra! Det är attans synd att jag inte upptäckte lite tidigare hur roligt det faktiskt är !! Nu när jag jobbar heltid, har jag allt annat än tid!! Ska börja att baka tårtor på jobbet, så det här är min första jobb tårta!! Dom blir nog snyggare med tiden.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så nice! Då kan man beställa tårtor av dig då!

Tänk att du är inne på det spåret nu i alla fall. Från begynnelsen var ju tanken att du skulle bli konditor och jag med för den delen.
Rätt fränt...

Kramis Cillan

Anonym sa...

Hejsan!
Har kommer en liten halsning fran en hemlig beundrarinna i USA..Skamt a sido, jag har varit inne och kikat massor av ganger pa din blogg, och pa manga andra, och din ar min absoluta favorit! Sa underbart vackert, sa mycket genomtankta detaljer, vackra ordsprak pa vaggar...listan kan goras oandlig!! Har sjalv ingen blogg, men alskar att inspireras och alskar den lantliga vita stilen. Tyvarr gor min amerikanske man inte det...sa annu sa lange far jag noja mig med att gora sovrummet vitt och min dotters rum vitt och rosa! Men det blir mer och mer detaljer i vitt i kok och vardagsrum...lite smatt har och dar sa att det inte ska markas sa fort:)

Men vita underbara skap och soffor, kan jag tyvarr bara dromma om..han tycker att det ar alldeles for trakigt och sterilt. Ser inte alls charmen med det hela. Nagra tips pa att "omvanda" vara man for att fa dem lika tokiga i vitt och gamla mobler??

Som sagt, jag beundrar dig otroligt och aterkommer flera ganger i veckan for att se om det hant nagot nytt.

Tack for manga harliga inspirationer och bilder!

Liz

Ps. Underbart vackra barn!

Kristin sa...

Hej! Jag hittade till din blogg igår och tycker den är så fin och trevlig. Önskar dig och familjen en jättetrevlig alla hjärtans dag!

Kram Kristin

Solsjö - Under en vind sa...

Tycker att tårtan är jättefin!!!!

Önskar dig en mysig Alla hjärtans dag! Kram!

japp sa...

hej..Tårtan ser jättegoo ut..ert hem ser otroligt vackert ut och goa barn har ni. Kikar in från bloggen "husetmittibyn", pernilla, som är en klasskompis till mej..å nyfiken som jag e, så kikar jag runt.
Jättefin blogg..Här ska jag kika runt mer...Helén i Piteå.

Millas hem sa...

Hej!
En jättefin blogg har du...tittar gärna in igen!
Kram Camilla