onsdag 10 oktober 2007

Mitt nyköpta bord !




Nu är bordet klart! jag målade dom bara med grund färg,sedan sand papprade jag. Eftersom allt annat i vårat vardagsrum är så vitt, tyckte jag det var fint att dom ser lite nötta och slitna ut.Fast Fredrik kommer nog tro att jag inte orkade måla klart dom! (han förstår inte riktigt charmen med det slitna)

7 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Halleluja så fina de var!!!! Jag blev *kär* direkt! Har också ett satsbord med tre olika men det är helt rakt i ben och form och nytillverkat från Chilli, slitningar är det enda som är likt! Förstår hur du menar med mannens oförstående inför det shabby chica, här hemma finns en till! Kram till dig!

MOONLOVER´S sa...

Är bara inne å tittar lite!! Vad det ser mysigt ut. Ha det gott.

"M" sa...

Borden blev super snygga, målar å shabbar för fullt här hemma, bord, stolar skåp ja allt man kan komma över..hihi...så snyggt.
Kram "M"

Karin Krut sa...

Åååå men tjena hejsan vilka underbara bord!! Dom är jättevackra! :) Visst kan männen vara oförstående ibland men då är det tur att vi har bloggen ;)
Kram Karin

Hem & Harmoni Marie sa...

Så vackra bord! Ser ju superfina ut...
Och jag gillar ditt vardagsrum i inlägget före. Verkligen stilfullt!
Ha det gott, kram Marie

Linneagården sa...

Såå fina bord, förstår att du blev nöjd. jag målade oxå lite "shabby" på en grej & då trodde Thomas att jag fuskat...håhå jaja!!
Må så gott
*kram* /madelene

dreamhouse sa...

superfina bord! gillar massor!!