måndag 15 oktober 2007

Halvmånar!!


I dag har min mamma varit här, Därför tänkte jag passa på att baka halv månar med barnen, det gick inte så bra.. När smeten var klar flög hela bunken i golvet, så det var halvmåne smet i hela köket. Bara att börja om från början igen.Ellen satt och skrek dodis,dodis!! (godis) till slut var storebror tvungen att strössla kakorna i smyg,annars hade hon ätit upp allt. Men till slut blev dom i alla fall klara.

8 kommentarer:

Linneagården sa...

Ibland blir det tokigt, men de här såg smarriga ut...mums!!
*kram* /madelene

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men du di barna di barna ä la för goa....men de ser otroligt goa ut....//Pernilla

Sånt är Livet sa...

Hej har tittat runt på din blog för första gången så mycket fint och "ärvda" burken med spetsar en likadan har jag just köpt på auktion,min mormor hade just en sån burk.Tycker din blog är fin så jag antar att det är ok att länka dej?!

Julias vita drömmar sa...

Mmm, det där såg smarrigt ut :)

Angående bänken. Jag tror att om jag inte minns fel att vi reglade upp väggen, sedan var det "bara" att bygga stomme. Klä med pärlspont undertill. Sätta dit en snygg list. Själva locket var någon slags träskiva som också den kläddes, med plank. Hmm, det dä rvar ju en tjusig förklaring, skriv gärna igen om du vill ha en utförligare beskrivning, så får maken berätta lite mer :)

Ha en mysig dag!

Solsjö - Under en vind sa...

Det är inte alltid lätt när barnen är med!! Goda ser de ut iallafall! Kram!

Handplockat sa...

blir ju fika sugen =)
ha en go fredag

Anonym sa...

Vad mysigt ni har det. Ellen verkar vara en riktig godisråtta! ;-)

Anonym sa...

Ni har ett sådant drömhem, så fantastiskt vackert! Måste kännas skönt att komma hem:-)! Önskar jag var så konsekvent, men har svårt att släppa mina färger och mörka möbler helt. Tack för inspirationen! Satsborden är helt outstanding förresten!