torsdag 28 februari 2008

Det är vår!!!!


Jag älskar våren!! Fast för mig är Våren egentligen snö,skoter utflykter,torkat renkött, sol och takdropp!!Det är den här tiden på året, som jag har som mest längtan upp till Vittangi. Fast hemma hos mig skiner i alla fall solen och mina tidlösa blad har börjat titta fram. Började städa lite!! men jag är så fruktansvärt dålig på det, Det är så tråkigt, så av den anledningen blir jag så ostrukturerad. Torkar lite här och där. Det blir liksom inte sådär grundligt och ordentligt gjort. Så fort Ellen har vaknat ska jag sätta henne i vagnen, och så ska vi ut och leta efter nya köksgardiner..

onsdag 27 februari 2008

Ut blommade forsytsia kvistar!!


som av ett under började datorn att fungera igen!! Jag ringde en dator kunnig kille som hjälpte oss, Fast här hemma har det bara tvättats enorma mängder med kläder, sängkläder och sofföver drag mm.mm Först fick båda barnen magsjuka, Ellen spydde överallt!! och innan hon blev frisk, var det min och fredriks tur. Jag fick muta oscar med pokemon kort för att han skulle leka med Ellen. Som tur var kom svärmor och hjälpte till. Eftersom Fredrik inte är hemma under veckorna är jag såå glad att min svärmor kan hjälpa till när det krisar..Så av den anledningen blir det bara en trist bild på utblommade kvistar!! massor med kramar!!

måndag 18 februari 2008

Skit dator!!!

Våran dator har slutat fungera, Eftersom både jag och Fredrik är helt värdelösa på allt som har med datorer att göra, måste vi har hjälp!!Så nu kommer det nog inte att kunna bli något bloggande på bra lång tid!!sköt om er kram...

torsdag 14 februari 2008

Alla Hjärtans dag!!






Oscar älskar hallon och jordgubbar, så det blev grädde med hjärt stössel och bär, till alla hjärtansdag fika. Ellen är mera utav en gottegris, så hon fick choklad hjärtarna som min morbrors fru Katti skickade till oss. Jag fick fina blommor utav Fredrik, ( fast jag inte ens hade påmint honom om att det var alla hjärtans dag) Kramisar från mig!!!

tisdag 12 februari 2008

Tårta till alla gulliga människor som lämnar så snälla kommentarer på min blogg!!!


Blir lika glad varje gång jag ser att någon har skrivit något på min blogg, När jag började blogga var det mest för att jag var mamma ledig och hade så mycket tid!! Tänkte att min kompis Cillan och min mormor kanske skulle kunna titta på vad jag sysslade med här hemma. Trodde faktiskt aldrig att det skulle bli så många andra! Det är attans synd att jag inte upptäckte lite tidigare hur roligt det faktiskt är !! Nu när jag jobbar heltid, har jag allt annat än tid!! Ska börja att baka tårtor på jobbet, så det här är min första jobb tårta!! Dom blir nog snyggare med tiden.

måndag 11 februari 2008

Nytt sovrum!!







I går fick jag för mig, att vi skulle flytta på vårat sovrum!Eftersom Fredrik spikade bastu panel i källaren, fick jag möblera om på egen hand ( han är inte lika glad åt mina om möbleringar, som jag är) Guud såå jag slet!! innan allt var på plats. Men jag blev riktigt nöjd. Och nu har Ellen nästan ett eget rum, Min kusin Johan är inne boende hos oss, så ett tag framöver får dom stå ut med varandra!!

fredag 8 februari 2008




Nya brickan hamnade på vardagsrums bordet, och på köksbordet satte jag en gammal bricka. Svärmor kom förbi med forsytsia kvistar (tror det stavas så) hon är så jätte duktig på att ta tillvara på allt fint som finns i skogen/trädgården. Nu ska jag gå och umgås med min mommo, för i morgon åker hon hem till norrland igen. Det är såå jätte tråkigt att hon bor 120 mil bort. Trevlig helg!!! kramar från mig..

torsdag 7 februari 2008

Bricka!!


Vissa saker tycker man lite extra mycket om!! Brickor, lampskärmar och kuddar är sådant som jag nästan skulle kunna handla hur mycket som helst utav. Slängde bara ner sakerna som stod på köksbordet i brickan. I morgon när jag är ledig och pigg, så ska jag fixa till det lite bättre!! Tydligen så lönar det sig i bland att skrika lite!! För i dag fick jag äntligen ut försäkringspengarna för min spis!! Inte så många kronor,men det var ialla fall skönt att få rätt.. kramis

Ilva!!


Äntligen kan man beställa saker från Ilva. På momangen beställde jag fyra kuddar till soffan, Jättefina och dessutom på rea.