lördag 29 september 2007

Nya lister!!


Fredrik har satt upp nya lister i vår an ute hall. Nu saknas det bara två bänkar med förvaring. Sedan så ska allt målas vitt. Den här veckan har jag inte suttit en endaste minut framför datorn, Exakt kl. 21,00 har jag somnat på soffan varenda kväll. Nu ska jag tittat runt lite på alla andras fina bloggar innan det är dax att gå och jobba!!! kram på er..

söndag 23 september 2007

Tomtar!!



Många har hört av sig till mig och tyckt att mina tomtar är så fina, Så nu har min kompis Annie som tillverkar tomtarna, skaffat sig en mail adress. Så nu är det bara att maila henne på.. annie_westerlund@hotmail.com om ni vill bli tomte ägare. Ha en riktigt bra söndag, och tack för alla snälla kommentarer som jag fått.
Kramar från mig!

fredag 21 september 2007

Middag till min mamma som fyller 50 år!!







Hinner inte skriva något, eftersom vi kalasar. Trevlig helg. Många kramar från mig

torsdag 20 september 2007

Lampskärm


lampskärmar är något som jag tycker mycket om att köpa! Efter ett Ikea besök, Har jag nästan alltid med mig någon lampskärm hem. Den här är inte från Ikea, Min mamma som är lika intresserad av heminredning, som jag är utav att diska! kunde inte förstå hur jag kunde betala över 300 kr för den hära lampskärmen. Men jag tyckte att den var så sött med det broderade mönstret på...

onsdag 19 september 2007

Mera tid!!

Skulle gärna vilja ha mera tid att kolla runt och kommentera på alla andras fina bloggar, men som det är nu hinner jag knappt skriva på min egen!!Jag är lite ovan heltids arbetande små barns mamma! Det blir nog bättre när jag kommit in i dom dagliga rutinerna lite bättre! Men jag är så jätte glad över dom kommentarerna som jag får.. Många kramar från mig!

Fynd!!


5 kr kostade den här ljusstaken på loppis. Men då var den brun!

Speglar



Jag tycker så mycket om speglar!! dom här var från början i guld, men efter några spray burkar så blev dom vita!!

måndag 17 september 2007

Humle!!



Bad min svärmor att ta med sig lite utav hennes ner klippta humle.Hade tänkt att göra två stycken kransar till våra ytterdörrar, men det var så trassligt, och mitt tålamod sämre än vanligt. Så det blev bara en som jag hängde ovanför ved spisen.

Mindre bloggande!!

i morgon börjar allvaret!! Då börjar jag jobba heltid, Eftersom det är ett antal år sedan som jag gjorde det,så kommer jag nog att vara helt slut, första tiden. Innan man kommer in i dom nya rutinerna.Just Nu känns det lite jobbigt eftersom jag är så dunderförkyld! Så antagligen kommer det nog att bli lite mindre bloggande.. kram

Gratis stol!!



Den här stolen fick jag gratis, av våran lokala antikhanlare,eftersom det saknas en bit högst upp! Från början så var den brun med rött siden tyg.

Tv skåp



Här i förvarar vi dvd spelare, parabol boxen.mm Uppe på pottskåpet står min värme ljus burk!

fredag 14 september 2007

Hemma hos Pettson !



I sommras när jag var på Grönalund med Oscar så var vi in i pettsons hus,Så gulligt var det!!

Min ärvda burk med spetsar!

torsdag 13 september 2007

Tack!!

Jag trodde verkligen inte att bloggande skulle vara något för mig, Har aldrig tyckt särskilt bra om att skiva, är inte heller speciellt duktig på att stava, eller formulera mig skriftligt. Så när min kompis tyckte att jag skulle testa att börja blogga,så var jag inte så väldans intresserad, Men nu några veckor senare så är jag såå glad för att jag började. Herregud så roligt!! Ni ska veta vad glad jag blir för dom kommentarerna jag får. Många kramar från mig!!

Skåp!!


Jag vill ha ett vitrin skåp!! Vi har ett par jättefina gamla spröjsade fönster som skulle bli jätte fina att bygga ett vitrin skåp av, Det finns bara ingen tid till det!!Först ska farstun renoveras, sedan källaren,mm. mm Först ville jag få tag på ett överskåp till den här skänken. Men nu har jag ångrat mig. Det blir mera förvaring med ett skåp till. Mio har ett som är jätte fint,men dyrt (tycker jag)

ljus lyktor!



Jag har alltid gillat ljuslyktor! En hel del ligger i vårat förråd, några hänger i äppelträden, några står på altanen. Dom som jag har inomhus är mestadels vita, Det är nog så att man inte tröttnar på dom lika snabbt då..

onsdag 12 september 2007

I stället för duk!!


Jag tycker inte så jätte mycket om dukar,det kan vara super fint hos andra, men när jag själv sätter på en duk på bordet,så känns det oftast fel. Men brickor tycker jag mycket om. Såg en så jätte fin i dag, men så tänkte jag förnuftigt och ekonomiskt,så det blev inget köp.

Ljung!!


Äntligen!! har jag i alla fall gjort lite, för att förbättra utsidan på vårat hus. Det är oftast Fredrik som brukar fixa och städa på utsidan. Men han hann inte med det innan han drog på älgjakt. Barn pooler, sandlådeleksaker, bilar, trehjulingar mm skulle behövas magasineras, Men i stället för det så planterar jag ljung. Har man en trevlig entré, så kanske man inte tittar runt så noga!!!

plommon




I år är våra äpplen jätte tråkiga! Plommonen däremot är riktigt fina. Så jag kokade in några i socker lag,med vanilj stänger.

Gardiner




Det här tyget köpte jag på rea för längesen,tänkte ha det i köket, men så fort dom var färdig sydda och upphängda, så insåg jag att det var alldeles för blommigt och färg grant för min smak. Men i ett barn rum tycker jag dom är helt ok..

måndag 10 september 2007

I dag har vi bakat vanilj bullar!!

I stället för blommor




I bland tycker jag att frukt och grönsaker nästan är lika fina som en bukett blommor!

söndag 9 september 2007

Lamp problem!







Jag hittade en lampskärm på mio, som jag bara var tvungen att köpa, för jag tyckte så mycket om den. Sen fick jag en lampfot av min farmor som jag målade vit,Trodde att det skulle bli så jätte bra att ha dom tillsammans,Men det blev det inte! Dom passade inte alls i hop. så nu har jag två golvlampor som är sisådär..Det är så tråkigt när saker inte blir som man tänkt sig. Hoppas att alla som läser det här, får en bra måndag, kramar från mig..

lördag 8 september 2007

Märk böcker!




Nu tänkte jag försöka börja lära mig att brodera! Jag har fått flera märk böcker ut av min Farmor. Det finns så mycket fina mallar i dom. Tyvärr så tror jag att det är ganska svårt om man vill få det snyggt!! Framförallt så tar det nog lååång tid!!

Tavla!


Den här lilla tavlan som hänger i vårat kök. Gjorde Oscar under sitt första år på dagis! Därför tycker jag extra mycket om den!!

Garderoben




För att Oscar skulle få bättre med utrymme i sitt rum, tog vi min garderob, och gjorde om till Video och spel förvarings rum.(sådant tar så mycket plats)

torsdag 6 september 2007

Blå blom


När jag gick i årskurs sex eller sju så fick jag min första blå blom kaffe kopp. Det var av min kompis Anna, som visste att jag hade önskat mig dom. Jag tycker fortfarande att dom är jätte fina,Synd bara att dom är så dyra.(därför har jag inte så många)

Adopterade!!


Två tomtar fick stanna kvar i min hall. Eftersom dom är vita/naturvita så tycker jag att man kan ha dom framme året runt. Jag är så himla glad för dom!

Tomtar på besök!!





I dag Kom det massa tomtar på besök hem till mig, Det var min pyssliga kompis Annie som tog med sig dom. Jag tycker att dom är helt underbara!! Och skulle mer än gärna behållit allihopa. Visst är hon duktig!!