måndag 6 oktober 2008

målade strutar!!Så här blev strutarna,när jag spray målade dom. I dag har min kompis Cillan och hennes sötnos Clara varit och hälsat på,det är så synd att dom bor så långt borta. jag tycker om när folk kommer förbi på en kaffe,eller bara tittar in. I norrland, där jag kommer i från, ringer vi aldrig och bestämmer oss för att ses, man åker helt enkelt bara förbi, och är sopkvasten lutad mot dörren,(tornedals låset) vet man att ingen är hemma. kram jennie

6 kommentarer:

Ulli sa...

Vad fina de blev! Tänk vad lite färg kan göra. Min man m familj är från Boden och jag känner igen det där med att bara komma förbi. Jag som smålänning var inte riktigt van vid det, men jag har vant mig och det är ju faktiskt riktigt trevligt.

Ha det så gott!
Kram Ulli

Emma sa...

Strutarna blev ju jättefina när du målat dom. Vilken förändring.
Jag tycker också om att spontan umgås fast jag kommer från mörkaste småland.
KRam Emma

Levindas Värld sa...

Va fina de blev! Har nämligen en likadan ljusstrut själv men har tyckt att den varit lite för silvrig. Nu efter att ha sett detta inlägg så tror jag banne mig att jag ska måla min strut vit också :)

/Anna

nea i det gula huset sa...

Vad fina dina strutar blev!
Dom var fina förut men passar nog bättre in i ditt kök nu när dom blev vita!

Jag förstår absolut din känsla av saknad. Saknar mina vänner som oxå bor flera mil bort. Jobbigt när det krävs så mkt planering!

Måste bara säg att din blogg har fått min sambo lite intreserad av bloggar...det du! Han är vääääldigt nyfiken på er källare och vad ni gör där. Er trappa som ser ut ungefär som vi oxå vill ha det har granskats ett antal gånger!

Ha det gott!
Kram Nea

Anonym sa...

Så fina de blev :)

Kram!

Anonym sa...

HUR HAR DU GJORT STRUTARNA???