lördag 8 mars 2008

Hjälp!!

I dag pratade jag med Katrin på designbutiken, om min vinst (fatboy saccosäck) hon var jätte gullig! och skulle skicka tygprover så jag fick välja färg. Dom fanns också i marrimekko tyg, men då får jag lägga till 800 kr ca. Vilken färg tycker ni jag ska ta?? Den beiga var tydligen lite "guldig" och den vita trodde hon skulle bli smuttsig fort!!vill/orkar ni så kolla www.designbutiken.com ( kan tyvärr inte sätta in en länk.)kram jennie

6 kommentarer:

Hem & Harmoni Marie sa...

Oj så svårt att välja... Men jag hade nog tagit en vit ändå, för den måste väl gå att tvätta?
Kul att vinna! Grattis!
Kram Marie

Solsjö - Under en vind sa...

Svårt val...gå på känslan av vad som passar bäst hemma hos er! Ha det gott, kram!

japp sa...

Hejhej..grattis till vinsten.. guu, så fina de var.. jag tycker me de var svårt å välja. Nåt i kamoflace e ju annars praktiskt, eller jeansblått eller svart/brunt.. de står sig ju alltid, såna färger.. En stark färg kan man ju lätt bli ganska less på ..tror jag iaf. Men de blir nog fint hur som helst hur du än väljer.
kram på dej å grattis igen. helan.

IKT i min vardag sa...

Hej! Grattis till vinsten! Min son har en Fatboy i lime. Ta inte den färgen för jösse namn. Jag har hunnit ångra mig några gånger. Skulle istället kunna tänka mig en vit eller beige. De har en ganska "halkig" yta så de är lätta att torka av.

Kram Linda

~~*Pennyshouse*~~ sa...

åå de är så fina!

Vit eller marimekko !om du frågar mig.

Kram Pernilla

Anonym sa...

Grattis till vinsten!
Det var där jag såg dina vackra bilder första gången och kunde inte låta bli att rösta och sedan såg jag att du hade en blogg och ja... det var så jag hittade till dig. Jag tycker din blogg är fantastiskt vacker! På något sätt så är det en vit saccosäck som skulle känna sig mest hemma hos dig.
Må gott,
Bella