söndag 22 mars 2009

Utmaning!!

För några veckor sedan fick jag en utmaning om att skriva om mina bästa fynd, man skulle kopiera texten,men eftersom jag inte kan det så blir det i stället så här.
jag älskar att fynda, så är inte så enkelt att välja.

På tradera handlar jag mestadels barnkläder,men köpte för något år sedan ett par riktigt slitna Replay jeans som jag använt massor.

På blocket fyndade jag mitt vardagsrums bord med stolar fick allt för 800 kr så det var ett riktigt fynd!!

På Metropol har jag köpt massor med saker som jag tycker mycket om servis,kristallkrona, tre små bord, stolar, tavlor mm.mm

Nä nu måste jag se till att barnen kommer i kläderna och att tänderna borstas.. kram J

torsdag 19 mars 2009

Hej igen!!




Man kan nästan tro att jag slutat blogga! Har inte riktigt någon lust att sitta vid datorn,Är så fruktansvärt glad för att solen äntligen börjar att titta fram! tror aldrig att jag har längtat så mycket efter våren,som nu!! Min kompis och arbets kolega Elin är i full gång med att vår fixa i sitt hem, hon precis som jag älskar vitt, men nu var hon sugen på lite pastell färger.Tror att det kommer bli såå fint i hennes förövrigt vita hem.Jag vet inte riktigt vad jag vill ha? kanske blommigt! rosen kuddar har jag alltid gillat. Vad tror ni?? nu ska jag baka med barnen.. många kramar från mig.

söndag 1 mars 2009

Ny gardin.


hittade en fin hiss gardin på halva priset.
tänkte först ha den i köket, men den passade inte riktigt, så det fick bli i sovrummet i stället.
trevlig söndag!!