torsdag 26 februari 2009

Inrednings Companiet!!





Ååå!!! vad jag tycker om inrednings companiet!! Det är så toppen bra att känna Lotta som äger den!! beställde tre skylltar av henne,också fick jag två stycken!
En Oscar och en Ellen skyllt.
Vet ännu inte riktigt var jag ska ha dom, kanske ovanför en krok som dom kan hänga sina badrockar på.
Har faktiskt varit lite trött på inredning ett tag! så det har inte hänt något här hemma på länge, men nu känner jag att suget börjar komma tillbaka! kanske beror det på att lönen kommit. eller att våren är på gång. Hur som helst känns det skönt att komma tillbaka till mitt normala tillstånd! kramis

tisdag 24 februari 2009

Mamma, mommo och jag!!

I dag har jag både min mamma och mommo här! det är inte så ofta vi tre är på samma plats. riktigt mysigt!!
Jag har bestämt mig för att det ska vara slut fikat, men idag spårade det ut totalt! ost,kex,marmelad och semla till lunch. middag och massa skorpor till kvällen!!
Det får helt enkelt bli nya tag i morgon.
Har fått mina fiiina dörrskyltar till källaren. ska försöka få upp dom i morgon. återkommer med bilder!! nu ska jag ligga en stund på min spikmatta.. kramis

söndag 15 februari 2009

Längtar efter våren!!



Längtar efter krokusar,snödroppar och tulpaner,utemöbler och varma sommarkvällar. Är för första gången på 7 år riktigt,riktigt sugen på att åka utomlands. Helst utan barn! tänk att kunna ligga ner i en solstol och bara blunda...eller kanske läsa en bok. Samtidigt skulle jag ju så klart, också vilja att dom var med.Tänk vad dom skulle älska att få bada hela dagarna. Eftersom vi ändå inte har så mycket pengar behöver jag ju inte fundera vidare på det..Nä nu ska jag ner i källaren och fixa lite med tvätten. kram J

fredag 13 februari 2009

Mys fredag!!


Sittar här och väntar på att vi ska få varmt vatten! (nackdelen med att elda upp huset med ved) man kan liksom inte alltid bada precis när man vill.
Sedan ska jag fixa till en fruktsallad, och titta lets dance med familjen och morbror Bosse som är hos oss och hälsar på.
Mina lampor som jag hade köpt till källaren satte vi i stället upp ute i hallen, en i varje fönster. Trevlig helg och kramar från mig!!!

söndag 8 februari 2009

källare och kök





I dag har vi äntligen fått upp lite mera tavlor i källar trappen! Skulle vilja ändra på något, här hemma! möblera om lite, kanske måla något? vet bara inte vad!! I bland är man bara sugen på förändring!
När jag tog ner mina julgardiner i från köket, så hittade jag mina gamla linne gardiner. Skulle vilja ha vita. Men tillsvidare fungerar dom här bra!
trevlig söndag!!!

onsdag 4 februari 2009

ny gamla kuddar och fint besök!


Idag har vi städat lite extra på jobbet, kungens kock och hans assistenter kommer på besök i morgon!
Här hemma är jag inte riktigt lika bra på att städa! hittade några kuddfodral i skåpet som jag köpt för ganska länge sedan, men inte använt. hade nog tänkt ha dom i Ellens rum. Men eftersom hon ännu inte har något så får dom ligga på soffan i hallen tills jag tröttnar på dom.
Nu måste jag snabb vaxa benen,ska på spinning snart. kram på er Jennie

tisdag 3 februari 2009

Hemma igen!

Nu är jag tillbaka igen! Det var en jobbig helg! med många tårar och tankar!
Inte bara på min farmor som dött, utan också på dom som kommer att dö!
Började till och med fundera på var jag skulle vilja begravas.Ringde min mamma och frågade om hon vill begravas uppe i norrland!
Nu låter det nästan som om jag blivit helt galen! Men faktiskt så kan det vara bra att veta sådant! (tycker jag)
I övrigt så längtar jag efter våren och solen, börjar bli sugen på att plantera frön! i år ska jag nog försöka att så riktigt många blommor och grönsaker. kram jennie