söndag 29 juni 2008

Här händer det inte så mycket!!



nu har semestern börjat!! I år ska vi mesta dels vara hemma, några korta svängar till Åland,Skara sommarland och Hällsingland ska vi i alla fall hinna med. I dag var jag på auktion! ville så innerligt hitta något roligt, och bara därför fanns det nada!! Är så otroligt sugen att pyssla med något,vill ha något roligt att göra på kvällarna när barnen somnat. Man vill liksom passa på när energin äntligen är tillbaka! Kanske skulle man gå ut och rensa lite ogräs! och titta på våran ros som blommar. kramis..

tisdag 24 juni 2008

lördag 21 juni 2008

Klart att bada !!


Äntligen är poolen fylld!! Nu är det bara att vänta på att vattnet ska värmas upp. nästa sommar ska fredrik försöka fixa till den, gräva ner och sätta trall runt om. då ser det nog lite snyggare ut..

torsdag 19 juni 2008

Pressenter!!


I dag när jag slutade jobba, så fick jag massa goda ostar med mig från mitt jobb!! sedan kom min morbror, med en bauta stor pool till barnen!! ( det kommer nog ta flera dagar att fylla den med vatten) så nu ser det nästan ut som ett tivoli bakom vårat hus! "moster" lotta som har inrednings companiet hade skickat med en jätte fin påse åt mig, tänkte kanske fylla den med lavendel. Hoppas att ni får en jätte mysig midsommar!kram J...

måndag 16 juni 2008


Oj vad dagarna rusar i väg!! I söndags var jag och Elin på Ikea, med barnen. Alla utom Ellen (som var för pluttig) lämnades in på lekavdelningen. Tänk vad bra att dom har en sådan!! Köpte två nya filtar,ville egentligen ha kuddar, men hittade tyvärr inga. Hittade en bild på vårat hus, som jag tog för ca veckor sedan, såg så fint ut när man inte såg alla leksaker, cyklar,poler och studs mattan. Nu ska jag hoppa i säng! kramis...

tisdag 10 juni 2008

Väddö gårds mejeri!!

På höger sida i min blogg,står det. Här jobbar jag!! om man klickar där så kommer man in på Väddö gårdsmejeris hemsida. ( om någon vill se var jag jobbar)

nymålat litet skåp!!


Den här veckan har jag börjat mitt nya jobb! Det är så roligt och spännande! det finns massor att lära sig om ostar och ost tillverkning. I morgon ska jag försöka komma i håg att ta med mig kameran dit. Hittade ett litet skåp ute i förrådet, som jag målade. vet ännu inte riktigt var jag ska ha det.. kramis J

torsdag 5 juni 2008

Magsjuka


Det är inte riktigt klokt så varmt det är ute!! Jätte mysigt hade det varit om inte Ellen hade varit jätte sjuk! Sedan i söndags har hon haft en gräslig magsjuka och hög feber. så vi har i princip tillbringat all tid inom hus. Nu verkar hon i alla fall vara på bättrings vägen.. innan hon blev dålig han jag spray måla om min rosstiga kruka, tycker att den blev mycket finare som vit.. kram på er..

söndag 1 juni 2008

Syrener

Kryddor!


Tycker att det är så mysigt att ha färska kryddor hemma! ser snyggt ut och luktar gott! synd bara att dom vissnar så fort!!

Ko utsläpp





I går var det auktion, jag var vansinnigt sugen att åka på den, Men vi hade redan bestämt oss för att gå på ko utsläpp! (på min nya arbetsplats) jätte mysigt var det, kossorna var jätte glada över att få komma ut i friska luften,strålande sol, mycket folk, korvgrillning och glass ätning. tyvärr så glömde jag hem kameran!! många kramar från mig..